Over mij

Het meisje achter deze blog heet Evelien en zag 20 jaar geleden het levenslicht. Op 13 februari mag ik alweer 21 kaarsjes uitblazen.

Ik woon samen met mijn mama en mijn kat Bella in Oost-Vlaanderen (België). Broers of zussen heb ik niet.

Ik lees zelf al jaren verschillende blogs en het begon steeds harder te kriebelen om er zelf eentje op te starten. En ik heb eindelijk de stap gezet!

Ik studeer Verpleegkunde en zit momenteel in mijn eerste jaar. Hiervoor heb ik al anderhalf jaar Bachelor Lager Onderwijs gestudeerd maar dat lag me toch niet helemaal. Gelukkig zit ik nu wel op m’n plek!

Mijn vrije tijd spendeer ik graag met mijn vriend of  met mijn vriendinnen. Ik ben een echte shopaholic maar geniet ook van een terrasje doen of uitblazen in de fitness. Als ik wil chillen vind ik het heerlijk om naar series en films te kijken. Je kan wel stellen dat ik serie-addicted ben!

Maar ik heb nog een veel grotere verslaving: mijn grote passie is alles wat met beauty te maken heeft. Geef me wat make-up en ik ben uren zoet! Een droom van mij is dan ook om na mijn opleiding verpleegkunde nog een cursus voor visagiste te volgen. Je zal hier dan ook veel beautygerelateerde artikels vinden, maar ook mode en lifestyle komen aan bod. Ik blog gewoon over alle dingen die ik leuk vind.

Veel plezier op Diamondglam!

Liefs, Evelien


Advertenties

3 thoughts on “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s