Outfit of the Day #4

Helleuw! Hier ben ik weer met een OOTD.

Het was gisteren erg mooi weer, dus ben ik naar het park gegaan met een vriendin. Bij deze toon ik jullie mijn outfit!

Op zich was deze outfit misschien niet zo goed gekozen. Het gras was nog een beetje nat, dus die sandaaltjes en witte broek waren niet zo’n goede combinatie. Anderzijds was het soms echt bakken in de zon, waardoor die broek ook veel te warm was. Gotta love the weather in Belgium he, jongens.

Goed, ik draag dus een zwart strapless topje dat eigenlijk een kleedje is maar ik dus niet zo draag van H&M en mijn witte jeans komt van JBC maar is al enkele maanden oud.

De sandaaltjes komen van de I Love Shoes hier in Aalst. Ze zijn merkloos. Ze zitten goed maar tegen het einde van de dag lag mijn teentje naast dat tussenschot wel open. Auwtch! Mijn french pedicure ziet er van dichtbij een beetje schots en scheef uit, maar van ver zie je dat niet hoor, echt 😀

De accesoires heb ik heel sober gehouden. Ik droeg mijn horloge die ik een jaar geleden eens op een avondmarkt kocht en die nog prima werkt. Ik droeg ook een zilveren ketting met een diamantje in en oorbellen van dezelfde soort.

De make-up mocht er vandaag wat uitspringen, ik koos voor een bronsachtige ooglook, rode lippen en een overall glowy gezicht. Oke nee, just kidding! De warmte eiste een beetje zijn tol.

Mijn make-up bestond uit een lichte smokey eye en een dikkere lijn eyeliner dan ik normaal gewend ben. Ik droeg felroze lippenstift die dag, al bleef er niet veel meer van over op het moment dat de foto genomen werd.

Heb jij al iets leuk gedaan nu het eindelijk een beetje beter weer wordt?

Advertenties

5 thoughts on “Outfit of the Day #4

  1. Ik ben vooral fan van je schoenen en horloge! Wit en strass is een geweldige combinatie. Ik was geen fan van dat warme weer, daarin studeren is doodgaan 😦 Wat zit jouw haar altijd zo ‘vol’! Welke producten gebruik je? 😀

    x Nicky

    • Dankjewel!!
      Ehh, mijn haar… ik gebruik alleen platmakende producten zoals serum e.d… Volumemousse, daar blijf ik zo ver mogelijk van uit de buurt! Ik hou me er niet meer mee bezig om het elke dag te stijlen want dat neemt véél tijd in beslag, dus ziet het er altijd zo dik uit. Ik ben gewoon gezegend met een dikke bos haar, maar blij ben ik daar toch niet echt mee. Ik zou liever wat minder hebben! :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s